Bornova Belediyesi Doğanlar Mahallesi’nde önemli yatırımlara imza attı. Fiziki yatırımların yanı sıra sosyal yardımlarla da vatandaşlara destek olan Bornova Belediyesi, Dost Market’in üçüncü şubesini burada açtı. Bornova Stadyumu’nun tamamlanmasının ardından çevre bağlantı yollarını da hizmete açarak mahallelinin kullanımına sunan Bornova Belediyesi, Doğanlar’a ulaşımı kolaylaştırdı.

Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Doğanlar Mezarlığı’ndan Pınarbaşı girişine kadar uzanacak 25 metre genişliğindeki yolun yapım çalışmaları da başlatıldı. Doğanlar Mezarlığı karşısındaki alana otopark düzenlemesi yapıldı. Mahallenin kültürel ve sosyal alanda önemli bir eksiğini kapatacak olan Doğanlar Kültür Merkezi projesi de temel atma aşamasına geldi.

Doğanlar’da yeni parklar yapılırken, pek çok park da yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu. 1533 sokak ve 1543 sokak ile 1580 sokak kesişiminde yeni parklar yapıldı. Yeni açılan 1452 Sokak, Okul Sokak’a bağlandı. Doğanlar’da yağmur suyu kanaletlerinin yapımı da başlayacak.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Küçük, Bornova Belediyesi’nin son üç yılda önemli yatırımlar yaptığını söyleyerek, "Başta Bornova Stadyumu olmak üzere pek çok fiziki proje ile mahallemizin çehresi değişti. Fiziki projeler kadar sosyal projeler de büyük memnuniyet yaratıyor. Dost Market geçim sıkıntısı çeken mahallelilerimizin yardımına koşuyor. Bornova Belediyesi, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitim aldığı okullarımızın bakımını düzenli olarak yapıyor. Mahallemize en büyük avantajı ise Bornova Stadyumu sağladı. Bu sayede yollarımız yenilenirken, esnafımızın satışları arttı. Başkanımız Olgun Atila’ya mahallemize yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi