Her gün binlerce ilçe sakini dinlenmek ve çocuklarıyla eğlenceli vakit geçirebilmek için soluğu, 75. Yıl Parkında alıyor.

Pazar sabahı yine güzel bir hafta sonu geçirebilmek için parka gelen vatandaşlar çocuk heykellerinin başlarına zarar verildiğini görünce şoke oldu.

Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Yürüyerek gelen bir şahıs aniden çocuk heykellerinin başlarına tekme atmaya başladığı ve koparttığı başları denize attığı görüldü. Saldırgan ardından hiçbir şey olmamış gibi parktan uzaklaştı. 

Güvenlik kameraları saldırı anını an be an kaydetti. Saldırganın kimliği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

3 yıl içinde imza attığı projelerle ilçenin çehresini değiştiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz tepkisini sosyal medya paylaşımında "duyarlılık" vurgusuyla gösterdi.

Kırgöz yaptığı paylaşımda, “İlçemizi daha da güzelleştirmek için parklarımızı yaşayan heykellerle donatmaya devam ediyoruz. Ancak 75. Yıl Parkı’na koyduğumuz heykellere maalesef bir kez daha zarar verildi. Bizler “Birlikte Dikili” diyerek çıktığımız bu yolda ilçemizi geliştirmek, yenilemek, daha modern hale getirmek ve her açıdan çok daha ileriye taşımak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bazı kişiler ısrarla bazı hizmetlere zarar vermeye devam etse de güzel işler yapmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Parklarımızdaki kameralar 7/24 aktif olarak çalışıyor. Bu zararı veren kişi tespit edilip hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Tüm hemşehrilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi