Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün, kentte organize ettiği Karne Şenliği Etkinlikleri yüzlerce çocuğu bir araya getirdi.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Dikili Atatürk Meydanı ile Çandarlı Belediye Hizmet Binası yanında kurulan özel alanlarda düzenlenen şenliklerde, çocukların keyiflerince zaman geçirebilmeleri için her ayrıntı düşünüldü. Şişme oyun gruplarının kurulduğu, balon ve zıpzıp parkların yer aldığı şenlikte çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi. Kent genelindeki okullarda eğitim gören yüzlerce çocuk, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayarak, yüzlerini seçtikleri renk ve desenlere boyattı. Çalınan hareketli müzikler eşliğinde oyunlar oynayan minikler, oldukça keyifli zamanlar geçirdi. Etkinlikler kapsamında çocuklara pamuk şeker ikramı da yapıldı.

“HUZURLU BİR TATİL DİLİYORUM”

Gerçekleştirdikleri karne etkinliğinin, çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Zor ve yorucu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda düzenleyeceğimiz etkinliklerle geleceğimiz teminatı olan çocuklarımıza güzel anlar yaşatmayı hedefliyoruz. İlk olarak çocuklarımızla karne şenliğinde buluştuk. Ardından önümüzdeki günlerde de yaz kurslarımızı başlatacağız. Bugün karne şenliğimizde gördüğümüz büyük ilgi, çocuklarımızla güzel bir şekilde kucaklaşmamızın ve onların sevgi dünyasına ulaştığımızın en güzel örneğidir. Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkma idealiyle yetişen filizlerimizin mutluluğu ile geleceğine katkı sunma çalışmalarımız hep sürecektir. Cefakar öğretmenlerimizle her türlü zorluğa göğüs geren velilerimize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyor, öğrenci kardeşlerimize de huzurlu bir tatil diliyorum” dedi. 

Çocuklarına böylesi anlamlı bir etkinlik armağan edildiği için duydukları memnuniyeti dile getiren veliler de Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Editör: Haber Merkezi