Dikili Belediyesi, ‘Herkes için daha yaşanılır bir Dikili’ hedefiyle kentine ve kentlisine sunduğu hizmet kalitesini artırmak için kamu olanaklarını ihtiyaç ve taleplere uygun olarak en akılcı şekilde kullanmaya devam ediyor. 

HER NOKTAYA HİZMET

Belediye ekipleri, son bir haftada kentin yeşil dokusuna değer katan güzelliklere imza attı, hem zamandan hem de iş gücü ve malzeme tasarrufundan dolayı büyük takdir topladı. Vatandaşlarının yaşam şartlarını artırmak, daha iyi vakit geçirmelerine olanak sağlamak adına park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam eden Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, atıl durumda olan bölgeleri revize ederek, yeniden yeşil alan olarak ilçeye kazandırdı. Çalışmalar kapsamında Zübeyde Hanım Parkı, 18 Mart Şehitler Parkı, Şehit Madenciler Parkı, Şehit Diplomat Erdoğan Özen Parkı ile halk arasında Sevgi Yolu Parkı, Adliye Parkı ile Tariş Parkı olarak bilinen parklar yenilerek kente kazandırıldı.

1 AYDA 10 BİN M2 ALAN YEŞİLLENDİRİLDİ

Son bir ayda 10 bin m2 alanı yeşille buluşturan Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün sunduğu hizmetler esnasında sulamadan, çimlendirmeye kadar birçok iş kolunda ortaya koyduğu kaliteli hizmet ve tasarruflar vatandaşların takdirini kazanarak, büyük memnuniyetle karşılandı. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mayıs ayının sonuna kadar 6 bin m2 yeşil alanı daha çim alana dönüştürmeyi planlıyor.

“HİZMETE DEVAM”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, göreve geldikleri ilk günden itibaren gerçekleştirdikleri her yatırımın, her hizmetin, ‘Önce Dikili, Önce Dikili halkının mutluluğu’ ilkeli çalışma anlayışlarının en nitelikli örnekleri olduğunu belirterek, “Dikili ilçesi son 2 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle, nitelikli bir gelişim yaşamaya devam ediyor. Bugün kırsal-merkez mahalle ayrımı yapmaksızın ilçemizin hemen her mahallesinde çağdaş yaşama ve modern şehirciliğe dair çalışmalarımız yükseliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de, kentimize yeni parklar, yeni yeşil alanlar kazandırdığı gibi kent sınırlarında yer alan mevcut park, bahçe ve yeşil alanları da çağın gereksinimlerine uygun olanaklarla yaz aylarına hazırlıyor. Dikili ilçesi, kente kazandırdığımız Tam Otomatik Ekmek Fabrikası, FIFA normlarında zemine sahip Erdal İnönü Stadı, Sosyal Market, Çocuk Bilim Evi, Belediye Sosyal Tesisleri, Şafak Pavey Gençlik Merkezi ve Kadın Dayanışma Merkezi ile kabuğunu kıran kentimiz Ege’nin incisi olmuştu. Parklarımızdaki, bahçelerimizdeki ve yeşil alanlarımızdaki oluşan güzelliklerle bir yıldız gibi parlamaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi