Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın geçen hafta içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı "Ardahanlı Çocuklar Üşümesin" kampanyasına duyarsız kalmadı.

CHP'li Yılmaz'ın kendisinin de doğup, büyüdüğü bölgedeki çocukların yaşadığı olumsuzlukları duygusal bir üslupla anlatıp, destek istediği kampanyaya destek veren Mustafa Tosun, hazırladıkları yardım kolilerini Ardahan'a gönderdi.

İhtiyaç sahibi Ardahanlı çocuklar ile gençlere ulaştırılmak üzere, bölgenin soğuk hava şartlarına uygun, soğuğa karşı koruyucu özelliği olan kar botu ve kışlık giyeceği kapsayan yardım kolileri, hafta sonunda Ardahan'a ulaştırılarak, ihtiyaç sahibi 7-14 yaşarasındaki 180 öğrenciye dağıtılacağı bildirildi.

CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 'sevginin kenti' olarak bu kampanyaya destek vermeleri gerektiğine inandıkları için Dikili'den Ardahan'a sevgi köprüsünü kurduklarını söyledi. Başkan Tosun, "Ülkemizin yetiştirdiği en önemli diplomat ve siyasetçilerden biri olan CHP Genel Başkan Yardımcımız Öztürk Yılmaz, ülkemizin çok da ihtiyacı olan dayanışma ve paylaşma olgusuna önemli bir can suyu vererek, anlamlı bir kampanya başlattı. Biz de, ayrım gözetilmeksizin başlatılan bu kampanya kapsamında kış mevsimin en çetin hava koşullarının yaşlandığı şu günlerde Ardahan'ın kırsal bölgelerinde yaşayan ve eğitimlerine zor şartlarda devam eden 180 öğrenci kardeşimize imkanlarımız dahilinde yardım eli uzatıp, kışlık bot ve giyecek yardımını yola çıkardık. Bu nedenle, bugün çok mutluyuz. En batıdan en doğuya elimizi uzatarak devam ettiğimiz Cumhuriyetimizin gerçek sahibi çocuklarımızla bütünleşmemiz hep devam edecektir. Dikili'den uzanan sevgi elimizin Ardahan'ın soğuğunu ısıtması dileğimizle tüm çocuklarımıza aydınlık yarınlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi