CHP'li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı görevine seçilmesinin ardından son iki yılda olduğu gibi bu yılda eğitime verdiği desteği kesintisiz sürdüren Dikili Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti hediye etti. Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ile Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Bülent Dalfesoğlu'nun gözetiminde gerçekleştirilen çalışmada miniklerin yaşadıkları sevinç ve heyecan görülmeye değerdi.

CHP'li Mustafa Tosun'un rekor bir oyla başkanlık görevine seçilmesinin ardından hayata geçirilen eğitim seferberliği kapsamında son iki yıldır eğitim hayatlarına yeni başlayan miniklere verilen eğitim seti desteğini bu sene de sürdüren Dikili Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan ilkokullarda kırtasiye seti dağıtmaya tüm hızıyla devam ediyor. İlk etapta Dikili Atatürk İlkokulu ile Ali Çetinkaya İlkokulu ziyaret eden Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ile Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Bülent Dalfesoğlu, 250 minik öğrenciye tek tek, Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan eğitim setlerini hediye etti. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Elibol,  miniklerin heyecanına ortak olup, öğretmenlere başarılar dilemeyi ihmal etmedi. Projenin ilçe genelindeki tüm ilkokullarda gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, önümüzdeki hafta da çalışmalarına ara vermeden devam ederek ilçe genelindeki tüm okullarda eğitime yeni başlayan minik öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıtacak.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere tüm herkes için başarılı geçmesini dileyen Başkan Yardımcısı Elibol, "Başkanımız Mustafa Tosun'un göreve gelmesinin ardından başlattığımız eğitim seferberliğine tüm hızıyla devam ediyoruz. Yaz döneminde okullarımızın bakım, onarım ve tadilatları ile birlikte boya, badana eksikliklerini gidererek fiziki şartları iyileştirmek adına önemli çalışmalar ortaya koyduk. Bugünde ilçemizde eğitim ve öğretime yeni başlayan minik öğrencilerimize eğitim seti hediye ediyoruz. Atatürk ilkeleri ışığında; çağdaş, nitelikli, Cumhuriyetine gönülden bağlı bir neslin yetişmesi ülküsünde ilçemizin eğitimin başarısını en üst seviyeye ulaştırmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi

Editör: Haber Merkezi