Cumhuriyet Halk Partisi Urla ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte “Bugün Ne Yazsam” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Toprak Sahne Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan oyuna ilgi yoğun oldu. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Cumhuriyet sevdalısı Urlalıların katıldığı programda “Devrim Şehitleri” bir kez daha minnetle anıldı.

Tiyatro oyununun ardından oyunculara çiçek takdim eden CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur; “İlçemizin medarı iftiharı Toprak Sahne Tiyatrosuna bu anlamlı ve güzel oyunları için teşekkür ederim. Devrim Şehitlerimiz ülkemiz için, halkımız için, yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri için yaşadılar ve mücadele ettiler. Adalet ve demokrasiye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Uğur Mumcu'ların, Ahmet Taner Kışlalı'ların, Türkan Saylan’ların izinde yürümeye inatla devam edeceğiz. Bu vesileyle devrim ve demokrasi yolunda verdiğimiz tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi