Karabağlar Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi. Uzundere’deki sosyal tesiste düzenlenen davete, CHP, MHP, SP ilçe başkanları ve yöneticileri, meslek odaları, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.  

Konuşmasına bu ülke için canlarını feda eden şehitler ve gazileri anarak başlayan Başkan Selvitopu, “Bu ülke için canımızdan başka vereceğimiz bir şey yok. O anlamda tabi ki şehitlerimizi anmak onların aileleriyle birlikte olmak, onları teselli etmek hepimizin en önemli görevi.” diye konuştu.

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI SARFETMELİYİZ

Şehitlerimizin yaşamlarını bu ülke için feda ettiklerini söyleyen Selvitopu , “ Bu ülkede bizler burada bir aradaysak onların sayesinde. Onlar bizi bu günlere taşıdılar. Ulusal Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı’ndan bu yana canlarını vererek bu günlere geldiler. Bugünlerde birliğe, beraberliğe çok ihtiyacımız var. Dayanışmaya çok ihtiyacımız var. Ramazan Ayı’nda birliği ve beraberliği sağlamak yine hepimizin görevi olacaktır. Bugünlerde acıları, sevinçleri birlikte iftar açarken paylaşacağız. Birbirimize destek olacağız ve bu ülkeyi geleceğe taşımak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

DÜNYA’NIN VE ORTADOĞU’NUN BARIŞA İHTİYACI VAR

Dünya’nın özellikle de Ortadoğu’da ve Suriye’de barışa ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Selvitopu,  Ramazan Ayı’nın Dünya’ya, Ortadoğu’ya ve komşularımıza barış getirmesi dileğinde bulundu. Bir daha bu acıların yaşanmamasını isteyen Başkan Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü: “Dilerim o verilen çabalar, insanın refahı için, daha düzgün,  daha iyi yaşam vermesi için harcanır. Ve insanlar mutlu olurlar. Ramazan Ayı’nın ülkemize barış huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ülkemizin daha nice Ramazan’ları sonsuza dek yaşamasını diliyorum.”

BAŞKAN’A ÇİÇEK VERDİ

Yemeğin sonunda muhtarlar adına Bahar Mahallesi Muhtarı Ahmet Cankurtaran, Başkan Selvitopu’na birlik ve beraberlik içinde çalışması ve hizmetlerinden dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi