İZ GAZETE- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, göreve başladığı günden beri, daha güzel bir Menemen için başlattığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Aksoy, ‘şehrin kimliği’ dediği sokakları, parkları yaptığı çalışmalarla güzelleştirmeye devam ediyor. En son ‘Sevgi Yolu’nu esnaflarla birlikte proje hazırlayarak düzenleme çalışmalarına başlamıştı.

Başkan Aksoy, şimdi ise Menemen’de renksiz ve kötü bir görüntü veren elektrik panolarını renklendirerek görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aksoy, “İlçemizde bulunan elektrik trafolarını birbirinden güzel renklere boyuyoruz. Menemen değişiyor, Menemen güzelleşiyor.” dedi.

Aksoy’un paylaşımının altına birçok destek mesajı geldi. İşte o mesajlardan bazıları:

Mehmet Emin Özgüç: Serdar başkanım elinize emeğinize sağlık Allah yolunu daim açık etsin emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim kent 2 30 Ağustos mah her şey çooook güzel olacak inşallah

Zeynep Deveci: Evet tam bir çocuk sevinci BAŞARILAR BASKANIM HERSEY COK GUZEL OLSUN

Rivayet Demirci: Ellerinize, yüreğinize sağlık kolay gelsin her şey çok güzel olacak inşallah Allah mahcup etmesin

Serap Sözen: Ellerinize, emeğinize sağlık görsel bir şölen olmuş.

Nazikter Çerşil Ergene: Çocukları da mutlu edecek rengarenk bir proje olmuş tebrik ederim. Menemen'in mutlu çocukları geleceğin gülen yüzleri olacak.

Zeliha Çandarlı: Başkanım harikasın her şey harika oluyor cokkkkkkkk seviniyorum

Editör: Haber Merkezi