Çiğli Belediyesi'nin Sasalı piknik alanında düzenlediği etkinliğe katılan onlarca bisiklet tutkunu, Cumhuriyet için pedal çevirdi. Etkinliğe Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları, Ege Pedal Spor Kulübü yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri, bürokratlar katıldı.

Cumhuriyet için bir araya gelen bisikletseverler okulların da desteğiyle pedal çevirdi. Bisikletliler Sasalı piknik alanında tur attılar. Her yaştan çocuk ve gencin ilgi gösterdiği bisiklet turu büyük coşku ile gerçekleşti, 5.5 kilometrelik parkuru kısa sürede tamamlandı.

Başkan Hasan Arslan, bisiklet turu sonunda gençlere hitaben yaptığı konuşmada, Cumhuriyete sahip çıkmalarını istedi. Cumhuriyet adına düzenlenen bisiklet turlarını geleneksel hale getireceklerini belirten Başkan Hasan Arslan, "93 yıllık Cumhuriyeti koruma adına hepimize görev düşüyor. Geleceğin büyükleri sizlersiniz, makam ve mevki sahibi olacaksınız. Biz bir algı oluşsun diye böyle bir etkinlik düzenledik. Hepimizin birey olarak cumhuriyete sahip çıkmamamız gerekiyor. Çocuklarımıza çok güveniyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi