‘Cumhuriyet Çocuk Şenlikleri’ adıyla düzenlenen etkinliklere katılan minikler, mahalle parklarında müzik ve dansla dolu eğlenceli bir gün geçirdi.

Konak Belediyesi Cumhuriyet’in 94’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında ilçenin farklı mahallerindeki parklarda ‘Cumhuriyet Çocuk Şenlikleri’ adıyla etkinlikler düzenledi. 26 Ekim Perşembe günü başlayan şenlikler haftasonuna kadar devam etti. Kutlamalar kapsamında şenlik alanına dönüştürülen parklara çocuklar adeta akın etti. Anne ve babalarıyla etkinliklere katılan minikler hem Cumhuriyet’e ve Atatürk’e olan sevgilerini gösterdi hem de eğlenceli aktivitelerle coşku dolu bir gün geçirdi.

EĞLENCE DOLU KUTLAMA

Şenlikler kapsamında Hatay Kılıçreis İhsan Alyanak Parkı da doldu taştı. Saat 15.00’de başlayan kutlamalara mahalleli çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Anne ve babaların da eşlik ettiği şenlikte renkli görüntüler yaşandı. Minikler için birbirinden eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği şenlikte yüz boyama, dans gösterilerinin yanı sıra miniklere günün anısına çeşitli hediyeler de sunuldu. Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini parklarda yaşatan şenliklere katılan minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı doyasıya eğlenerek kutladı.

Editör: Haber Merkezi