Korona virüs salgını nedeniyle iki aydır kapalı olan ve bugün Cuma Namazı ile birlikte yeniden ibadete açılan camilerde ve cami dışında namaz kılınan açık alanlarda vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.
 

Turgutlular Aksekili Hacı Ahmet Camii, Alankuyu Camii, Dereköy Camii, Hacı Muharrem Camii, Hacı Zeynel Camii, Hz. Ebu Bekir Camii, İmam Hatip Camii, Koşukırı Camii, Mevlana Camii, Muhammediye Camii, Müftülük Camii, Pazar Camii, Sanayi Camii, Selahaddin Eyyubi Camii, Subaşı Camii, Şehitler Camii, Yunus Emre Camii, Şakirbey Camii, Taslı Camii, Niyazi Üzmez Camii ve Limoncu Camii ile Irlamaz Vadisi Yeşil Alanı 1. ve 2. Etaplar, Sedat Özcan Yurdu B-Blok, Celal Bayar Meslek Yüksekokulu Bahçesi, Tev Cemile Bayar Ortaokulu Bahçesi, Mehmet Gürel İlkokulu Bahçesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Bahçesi, Niyazi Üzmez İlkokulu Bahçesi, Niyazi Üzmez İmam Hatip Ortaokulu Bahçesi, Rotary İlkokulu Bahçesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Bahçesi, Kamil Semizler Ortaokulu Bahçesi, Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu Bahçesi, Atatürk İlkokulu Bahçesi, 19 Mayıs Ortaokulu Bahçesi, Şadi Ortaokulu – Teknoloji Fakültesi Bahçesi, TOKİ Yanı Boş Alan (Park) Bahçesi, Namık Kemal İlkokulu Bahçesi, Atatepe Sosyal Tesisi, Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesi ve Mustafa Kemal Mahallesi Düğün Salonu Önü Açık Alanında iki ay aradan sonra ilk kez Cuma Namazı kıldılar.
 

Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan Alankuyu Camisi, Fırat Honaz Yunus Emre ve Müftülük Camisi, Mithat Erden ise Selahaddin Eyyubi Camisinde eş zamanlı olarak namaz kılmaya gelen vatandaşların kullanmaları için maske dağıttılar.
 

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkan Yardımları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Mithat Erden ve Evren Erbaş Ser, “İki aydır ibadete kapalı olan camilerimiz bugün Cuma Namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı. Turgutlu Belediyesi olarak camilerimize ve cami dışında namaz kılınacak olan açık alanlarımıza gelen hemşehrilerimizin sağlıklarını korumak ve önlem almak amacıyla maske dağıtımında bulunduk. Allah yapılan ibadetleri kabul etsin.” şeklinde konuştular.

Editör: Haber Merkezi