İzmir’deki işletmelerin salgın sürecine uyumunu kolaylaştırmak ve İzmir’in güvenli biçimde bu süreci atlatmasını sağlamak amacıyla oluşturulan Turuncu Çember Sertifikası için başvuruda bulunan Kent A.Ş., tesislerinin hijyenik ve güvenilir mekanlar haline dönüşmesini hedeflemişti. Kent A.Ş’ye bağlı Tersane Kafe, Denizkent Kafe ve Park Kafe, Karşıyaka’da Turuncu Çember alan ilk kafeler olmuştu.  Cordelion Taypark Kafe’de denetimin ardından Turizm Şube Müdürlüğü Değerlendirme Ekibi tarafından tam not aldı. 

Taypark Kafe’de ekip incelemelerde bulundu. Ekmeklerin ambalajlı olarak servis edilip edilmediği, dezenfektan bulunup bulunmadığı, klima filtrelerinin yetkili şirket tarafından düzenli olarak temizlenip temizlenmediği gibi 52 kriteri denetleyen ekip, Taypark Kafe’nin Turuncu Çember Sertifikası için gerekli koşulları sağladığını onayladı.

SERTİFİKA TESLİM EDİLDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü Değerlendirme Ekibi yetkilileri tarafından Kent A.Ş. adına Cordelion Taypark Kafe Sorumlusu Meryem Özcanlı’ya “Turuncu Çember Sertifikası” teslim edildi. Kent A.Ş. Covid-19 pandemisine karşı yaptığı çalışmaların tescili niteliğinde olacak olan Turuncu Çember Sertifikasını hak etmenin gururunu bir kez daha yaşadı.

Editör: Haber Merkezi