Çocuklara çevre bilincinin oyunlarla aşılandığı etkinlikte,  Buca’daki okullar arasında düzenlenen 'Çevre Temalı' kompozisyon ve resim yarışmasının ödül töreni de yapıldı. Oyun ve faaliyetlerle eğlenerek öğrenen çocuklar etkinlik sonunda hep birlikte çevre temizliği yaptı.

Gelecek nesile daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, 5-11 Haziran Dünya Çevre Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte, Bucalı miniklere keyifli bir gün yaşattı. Gölet Tesisleri’nde ‘Çok geç olmadan yarınlarımıza sahip çıkalım’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte, çevre bilinci eğlenceli oyunlarla öğretildi.

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Buca’daki okullar arasında düzenlenen 'Çevre Temalı' kompozisyon ve resim yarışmasının ödül töreni de Buca Gölet Tesisleri'nde gerçekleşti. Dereceye giren öğrenciler plaket ve hediyelerini Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Gündüz'ün elinden aldı.

Çevre temalı kompozisyon yarışmasında, Büşra Bulut, Hüseyin Batuhan Aker, Simay Reyhan Moldur ve Begüm Çelebi dereceye giren isimler olurken resim yarışmasında ise Ege Özdemir, İremnur Gök, Nisanur Savran, Sıla Gizem Gezgin, Dilan Aydoğdu ve Eylül Heptunalı dereceye girdi.

Buca Gölet Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte animasyon ekibi eşliğinde şarkılar söyleyip, dans edip, oyunlar oynayarak doyasıya eğlenen minikler, etkinlik sonunda hep birlikte çevre temizliği yaptı.  

Editör: Haber Merkezi