Yaklaşık 3 ay sürecek ücretsiz kursa katılan çocuklar; daha doğru ve güzel konuşmayı öğrenecek, etkili iletişim tekniklerini keşfedecek.

Diksiyon eğitmeni Begüm Ertaş'ın vereceği kurs, 8-14 yaş grubu çocuklara yönelik olarak gerçekleşecek. Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde bulunan Çocuk Kulübü'nde kayıtlar kabul edilmeye başlanırken, ilk ders 11 Şubat Perşembe günü yapılacak. Çocuklar, 28 Nisan'a kadar her perşembe günü bir saat eğitim alacak. Küçük kursiyerler, yaşamlarının her döneminde kendilerine büyük fayda sağlayacak bu eğitim sayesinde; Türkçe'ye daha fazla hakim olacak, ses ve beden dillerini kullanmayı öğrenecek, hitabet yeteneklerini geliştirecek. Kursa ilişkin, 364 14 28 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.


YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR
Yaklaşık bin 200 üyesi bulunan Karşıyaka Çocuk Kulübü ayrıca; Karikatür, Satranç, Ata Model Uçak, Fransızca Drama, İngilizce Drama, Fen Teknolojileri ile Eğlenceli Matematik kursları düzenliyor. Çocuklara arkadaşları ile bir arada hem eğlenme hem de öğrenme imkanı sunan kurslar büyük ilgi görürken, 25 Ocak itibariyle yeni dönem kayıtları da başlayacak.

“ÇOCUKLAR ÖNCELİĞİMİZ"
Geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine büyük önem verdiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çocuklarımızın okul dışında kalan vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için çalışıyoruz. Çocuk Kulübümüz bu noktada çok önemli bir görev üstlendi. Düzenlediği farklı etkinlikler ve kurslarla yüzlerce çocuğumuzun ikinci evi haline geldi. Yeni kurslarımıza da tüm evlatlarımızı bekliyoruz. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

DHA
 

 

 

Editör: Haber Merkezi