İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı Buca'daki Sosyal Yaşam Kampüsü'nde yarıyıl tatiline giren 7-14 yaş arası çocuklar, hazırlanan 'Tatil Günlüğü' programıyla dopdolu ve eğlenceli vakit geçirdi.

15 günlük tatil boyunca boyunca 600 çocuğun katıldığı etkinliklerde, hafta içi her gün ücretsiz olarak çeşitli atölyeler, geziler ve film gösterimleri gerçekleşirken, taş boyama, hama, ebru, kukla, çocuk hakları, maske, farkındalık ve seramik atölyeleriyle de minikler, hem el sanatlarını geliştirdi hem de keyifli bir ortamda tatilin tadına vardı.

Tatil Günlüğü programına katılan ve yarı yıl tatillerindeki hemen her günü Buca'daki Sosyal Yaşam Kampüsü'nde geçiren çocuklar, kendilerini Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde çok mutlu hissettiklerini söyledi. Çocuklardan İpek Filiz, "Programa katıldığım için çok mutluyum. Tüm etkinliklere giriyorum çünkü yaptığımız işler çok eğlenceli. Burada yeni arkadaşlıklar edindim ve bu sene gerçekten ara tatilimin ne kadar güzel geçtiğini fark ettim. Tatil günlüğü hiç bitmesin, bizim de eğlencemiz bölünmesin" dedi. İrem Filiz de "Üçüncü sınıf öğrencisiyim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Kendi okulumdan daha çok bu merkeze gelmek istiyorum; keşke okul yerine hep buraya gelsek. Programı çok sevdim. Her günümüz dolu dolu etkinliklerle geçiyor ve her istediğimizi de burada yapabiliyoruz" diye konuştu.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi