Karşıyaka'yı sporun başkenti yapmak hedefiyle çalışan Karşıyaka Belediyesi, İzmir'in tek cimnastik kulübü olan Şavkar Cimnastik Kulübü ile işbirliği yaparak özel bir etkinliğe imza attı. İkincisi gerçekleştirilen ‘Cimnastik Galası’nda, kulüp bünyesinde spor yapan ve Türk milli takımlarında yer alan sporcular görev aldı.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki etkinlikte 150 sporcu; ritmik cimnastik, aerobik cimnastik, artistik cimnastik ve trambolin gösterileriyle yeteneklerini sergiledi. Muhteşem şovlar, salonu dolduran 5 bine yakın seyirciden büyük alkış aldı. Ayrıca; Karşıyaka ile Bornova, Gaziemir, Buca, Narlıdere ve Üçkuyular’dan etkinliğe katılan yaklaşık 2 bin kulüp sporcusuna madalya ve belgeleri de takdim edildi.

HEDEF OLİMPİYATLAR

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her spor branşına olduğu gibi, cimnastiğe de büyük önem veriyor, destekliyoruz. Bu etkinliği hem özveriyle çalışan sporcularımızı ödüllendirmek hem de olimpik bir spor dalı olarak cimnastiği ön plana çıkarmak için gerçekleştirdik. Dilerim gençlerimiz bir gün olimpiyatlarda da madalya kazanır” dedi.

Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin ise “Bize destek olarak bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi