ÇİĞLİ Belediyesi tarafından satın alınan yeni hizmet araçları düzenlenen törenle hizmete girdi.

Çiğli Belediyesi'nin satın aldığı 11 yeni araç olan 1 Hyundai ekskavatör, 3 açık kasa Ford transit kamyonet, 2 Ford transit kapalı kasa kamyonet, 2 37 kişilik otobüs, 1 JCB kazıcı yükleyici ve 2 adet 32 tonluk Ford kamyon, belediye eski binası önünde yapılan törenle hizmete başladı.

Törene Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler, CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve konuklar katıldı. Belediye çalışmaları ve sosyal projeler hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek ve belediye giderlerini azaltmak amacıyla yeni hizmet araçları aldıklarını belirtti.

Başkan Arslan, "Belediyemizi daha iyi noktaya getirmek için tüm gayretleri gösteriyoruz. Tüm meclis üyelerimiz de bize destek oluyor. Eski araçlarımızın amortisman masrafları yüksekti. Bunlara yapacağımız masrafların yerine makine parkımızı yenileyelim dedik. 35 adet iş makinesini ve aracını filomuza kattık. Bugün de 11 yeni aracımız hizmete giriyor. Amacımız daha iyi ve kaliteli hizmet ve masraflarımızın azalmasıdır" dedi.

Editör: Haber Merkezi