Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu çocuklarının ‘’Mavi Masal ‘’isimli  tiyatro oyunu velileri ile birlikte oyunu izlemeye gelen çocuklara  neşeli ve kahkaha dolu anlar yaşattı.

Çiğli Belediyesi konferans salonunda düzenlenen Salih Yakın'ın yazdığı ve Önder Bargıç yönettiği ''Mavi Masal'' oyununda çevreyi korumanın gerekliliği miniklere aşılandı.Belediye kent tiyatrosu oyuncuları sahne performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Çiğli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çiğlili  çocuklar için bu tiyatro etkinliğini düzenlediklerini  belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan geceye katılan çocukların cıvıl cıvıl ve tiyatroya ilgili olmalarının kendilerini de çok memnun ettiğini belirtti.Ayrıca gecede Harmandalı Okul Öncesi Bakım ve Eğitim Merkezinde bulunan miniklerin günlük hayatta kullandığımız eşyalarının tasarruflu kullanımı konulu yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü. Gece  Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan' ın çocuklarla birlikte  söylediği ''Onuncu Yıl Marşı ve ''İzmir Marşı'' ile noktalandı.

Editör: Haber Merkezi