Halk sağlığını korumak amacıyla çalışmaları yoğunlaştıran Çiğli Belediyesi, dezenfektanlı su ile Çiğli’nin 26 mahallesinde yıkama çalışması sürdürüyor. Sabah 06.00’dan itibaren başlayan temizlik çalışmaları tüm mahallelerde caddeler ve sokaklarda yürütülüyor. Çiğli Belediyesi’nin tankerleri mahalleleri dezenfektanlı su ile yıkarken, temizlik ekipleri de kaldırımları fırçalarla iyice temizliyor.

Bankalar ve ATM’lerde dezenfekte işlemi

Çiğli Belediyesi temizlik ekipleri son olarak vatandaşların yoğun olarak bir arada bulunduğu banka ve bankamatiklerde dezenfekte çalışmaları başlattı. Ekipler, gün boyu tüm kamu ve özel bankaların içinde ve dışında detaylı temizlik yaptı.

Başkan Utku Gümrükçü: “Temizlik her yerde”

Koronavirüs salgınıyla belediye olarak ciddi bir mücadele içinde olduklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, “Vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu yerleri dezenfekte etmek amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Daha önce kamu kurumları, okullar, ibadethaneler, hastaneler, sağlık ocakları, polis merkezleri ve meydanlarda gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmaları kapsamında son olarak ilçemiz sınırları içerisinde yer alan banka ve bankamatikleri dezenfekte ettik. 26 mahallemizde cadde ve sokaklarımızı dezenfektanlı sular ile iyice yıkıyoruz. Çiğli Belediyesi olarak, halkımızın bu süreci en sağlıklı şekilde geçirmesi adına çalışmalarımızı aynı özveri ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi