Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Taner Cömert, oda ve kooperatif yöneticileri, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile belediyede bir araya geldiler. Çiğli Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, oda başkanları Başkan Utku Gümrükçü'ye çiçek takdim ederek başarı dileklerini ilettiler.

"ARTIK ÇİĞLİ'DE DEĞİŞİM ve GELİŞİM ZAMANI"

Esnafı temsil eden kuruluşların temsilcileriyle yürütülecek ilişkilerin önemine değinen Utku Gümrükçü; "Çiğli esnaf şehri, esnafımıza sahip çıkmamız ve eskiyen kent dokusunu yenilememiz gerekiyor. İki yüz binlik nüfusa sahip Çiğlimizde tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte önce bir kent konseyi kurmak, sonrasında ise kentlilik bilinci oluşturmak istiyoruz. Düzenli periyotlarla bir araya gelerek Çiğlimizin geleceğini planlamamız lazım. Artık Çiğli'nin değişim ve gelişim zamanı. Ekip arkadaşlarımız ile çalışmalarımıza başladık, bu konuda odalarımızdan da destek bekliyoruz. Kentimizle ilgili konularda görüşlerinizi ifade etmeniz ve önerilerde bulunmanız bizim için önemli " diye konuştu.

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’YE DESTEK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, "Çıktığınız bu yolda önemli işler başaracağınıza inanıyoruz. Bu beş yılda, Çiğli'nin çehresini değiştiren projelere imza atacağınıza inanıyoruz. Bize ihtiyaç duyduğunuz her an, bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Çiğli esnaf teşkilatları olarak Çiğli'de her zaman yanınızdayız. Çiğli Belediyesi ve esnaf teşkilatlarının güç birliğini yaratmaya hazırız " diye konuştu.

Kefalet Kooperatifi Başkanı Taner Cömert de başarı dileklerini ileterek, esnaf temsilcisi olarak her zaman Başkan Gümrükçü’nün yanında olduklarının mesajını verdi.

Editör: Haber Merkezi