Çiğli Belediyesi, Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan kardeş belediyelere, meclis kararıyla hizmet aracı hibe etti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla belediye şantiyesinde düzenlenen törenle araçlar yeni belediyelerine uğurlandı. Çiğli Belediyesi'nin gönderdiği araçlar ise şöyle: Tunceli'nin Nazımiye Belediyesi'ne bir adet çift kabin kamyonet, Hozat Belediyesi'ne bir adet kamyon, Mazgirt Belediyesi'ne bir adet kamyon ve bir binek otomobil, Konya Tuzlukçu Belediyesi'ne bir adet beko ekskavatör, Zonguldak Çatalağzı Belediyesi'ne de bir adet tek kabin kamyonet.

Ayrıca Pülümür ve Ovacık belediyeleri de dahil olmak üzere tüm kardeş belediyelere beşer adet bank ve çöp konteyneri de gönderildi.

Kardeş belediyelerin taleplerine göre hizmet araçlarını hibe ettiklerini belirten Başkan Hasan Arslan, Anadolu'nun çeşitli illerindeki belediyelerin imkansızlıklar içinde hizmet ürettiklerine dikkat çekerek, "Belediyelerimiz yöre halkına kaliteli hizmet sunmak istiyorlar ancak birçoğu sıkıntı içinde ve yeni araç alamıyorlar. Bu anlamda bizden destek istediler. Kardeş belediyelerimizin isteklerine imkanlarımız ölçüsünde katkı sunmak istedik. Talebe göre ihtiyaç fazlası olan araçlarımızdan kardeş belediyelerimize gönderdik. Belediyelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi