İZ GAZETE- Makamını sokağa taşıyarak vatandaşların şikayet ve isteklerini dinlemeye devam eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, şafak mesaisi ile de sabah saat 6’da mahallere giderek hem işçilerle buluşmaya hem de esnaf ziyaretlerine başlamıştı.

Katılımcı belediyecilik, birlikte yönetim ve vatandaşla yoğun iletişim anlayışı ile hizmet üreten Gümrükçü, çalışmaları arasına toplu taşıma kullanımını da ekledi. Gümrükçü, gün içerisinde yoğun talep gören İZBAN’ı ve dolmuşları da kullanarak, Çiğlililerle buluşmaya devam ediyor.

Seçim öncesinde halkın içinde olma sözü veren Gümrükçü’nün çalışmalarından dolayı vatandaşlar da memnuniyetini dile getiriyor. Sorunlara halkla birlikte çözüm bulmaya çalıştığını vurgulayan Gümrükçü, “Mahalle toplantılarıyla, sabah saatlerinde yaptığımız esnaf ziyaretleri ve toplu taşımaları kullanarak sürekli halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Başkan yardımcılarımız ve bürokratlarımız da teknik çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşın şikayet ve isteklerini dinlerken, bir çok koldan Çiğli’nin röntgenini çekmeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların sonucundan ise stratejik planımızı hazırlayıp, hizmetlerimizi üreteceğiz. Çiğlimizi hep birlikte güzelleştirecek, çocuklarımızın emanetini en iyi şekilde geleceğe aktaracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi