Cumhuriyet Halk Partisi ilçe seçimleri tüm gün boyunca devam etti.

BUCA

Şirinyer Düğün Salonu'nda gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Çağdaş Kaya ile Kasım Akdağ mücadelesinde 2 oyluk farkla muhalefetin desteklediği Akdağ başkanlığa seçildi. 

ÇİĞLİ

Çiğli'de bir hafta önceden yapılan seçimlerde Utku Gümrükçü, Mert Özcan ve Erkan Akar yarıştı. Gümrükçü'nün 337 oyla seçildiği yarışta Gümrükçü'nün ilçe başkan adaylığını hafta içinde açıklaması bekleniyor. 

BERGAMA

Bergama'da yaşanan kongrede ilçe başkanı Ayşe Şimşek, ilçe eski başkanı Mehmet Ecevit Canbaz başkanlık için yarıştı. Zafer 30 fark oyla Canbaz'ın oldu. 

KARŞIYAKA

Suat Taşer Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen ve tartışmaların yaşandığı Karşıyaka seçimlerinde zafer CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın oldu. 241 delegenin oyunu alan Yıldırım, Serdar Koçu 164 oyda bıraktı. 

GAZİEMİR

İki adayla seçime gidilen Gaziemir'de, Umut Tekin'in duygusal konuşması kongreye damgasını vurdu. Başkanlığa seçilen Kasım Özkan, 256 oy alarak CHP Gaziemir'in yeni başkanı oldu.

BALÇOVA BAYRAKLI FOÇA GÜVEN TAZELEDİ

Balçova, Bayraklı ve Foça'da tek adayla seçimlere gidildi. Bayraklı kongresinde mevcut başkan Cemalettin Alper güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Termal Otel Kardelen'de gerçekleşen Balçova kongresinde, Aygül Eryılmaz 252 oyla yeniden başkan oldu. 

Çarşaf liste ile seçime giden Foça'da ise, İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, tek aday olarak girdi.

Editör: Haber Merkezi