İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Türk sporuna kazandırdığı buz pateninin iki minik yıldızı Efe Çetiz ve Elifsu Erol, 30 ülkeden sporcuların yarıştığı Skate Celje 2016 Cup Buz Pateni Şampiyonası'nda tüm rakiplerini geride bırakarak, minikler kategorisinde Türkiye'ye altın madalya kazandırdı.

Minikler kategorisinde yarışan İzmirli Efe Çetiz ve Elifsu Erol, Slovenya'da düzenlenen uluslararası şampiyonada altın madalya kazanarak bayrağımızı göndere çektirmeyi başardı. Slovenya'nın Celje şehrinin ev sahipliği yaptığı Uluslararası Buz Pateni Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan Skate Celje 2016 Cup Buz Pateni Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 sporcusu Türkiye'yi temsil etti.

Başarılı bir performans sergileyen Efe Çetiz 'minik erkekler', Elifsu Erol ise 'minik kızlar' kategorisinde rakipleri arasından sıyrılmayı başararak altın madalyayla döndü.

Efe Çetiz ve Elifsu Erol'un yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcularından Sıla Sağdıç, Defne Günce Kılıç, Ezgi Güler, Mina Balım Bingül ve Selin Erkan da şampiyonada Türkiye adına mücadele etti.

Editör: Haber Merkezi