Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83.yıl dönümü nedeniyle Kemalpaşa Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu törene Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Kaymakam Refiki Yunus Emre Sakızcı, Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Sanıvar, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, gazilerimiz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

“GÖSTERDİĞİ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ”

Tören sonrası açıklama Başkan Karakayalı,”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da yalnızca matem ile anarak değil, fikirleriyle geleceğimize yön veren bir kahraman olarak yaşatıyoruz. Kurmuş olduğu Cumhuriyet’in değerlerini koruyup, ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, gösterdiği yolda yürüyeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 83. yıldönümünde özlem, saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı, Kocatürk Okulları’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği müzik dinletisi ve çeşitli anma etkinlikleriyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi