Bucakoop Pırlanta Merkezi’ne sürpriz ziyaret yapan Başkan Piriştina, merkezde bakım hizmeti alan minik Bucalılarla resim yapıp, sohbet etti. Minik pırlantalara seslenen Başkan Piriştina, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü ile aynı tarihte kutlanan Dünya Yaşlılar Gününde aile büyüklerine sevgiyle sarılmalarını ve her zaman saygılı olmalarını tavsiye etti.

MİNİKLERLE ETKİNLİKLERE KATILDI

Geleceğimiz olan çocukların eğitim ve gelişimine yönelik projeleriyle göz dolduran, 3-6 yaş çocukların okul öncesi eğitimleri için kent geneline yayılan 9 pırlanta merkezinde 11 bini aşkın minik Bucalının eğitiminedokunan Buca Belediyesi, Dünya Çocuk Günü’nü coşkuyla kutladı. Dünya Çocuk Günü’nde Bucakoop Pırlanta Merkezi’ne sürpriz ziyaret yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, minik pırlantaların sevgi gösterileriyle karşılandı. Şarkılar dinleyip, resimler çizen miniklerle sohbet eden Başkan Piriştina, Dünya Çocuk Günlerini kutladı, tavsiyelerde bulundu. 1 Ekim’in hem Dünya Çocuk Günü hem de Dünya Yaşlılar Günü olduğunu söyleyen Başkan Piriştina, dede-torun resmi boyayan miniklere “ Büyüklerinizi unutmayın. Her zaman saygılı olun, ellerini öpün, sarılın sevin” dedi.

Kendilerine modern ve güzel ortamlarda bakım hizmeti veren Pırlanta Merkezi için Başkan Amcalarına teşekkür eden minik pırlantalar hep bir ağızdan tüm dünya çocuklarının gününü kutladı. 

Editör: Haber Merkezi