Karşıyaka Belediyesi'nin kadın girişimcilere ve müzisyenlere destek sağlamak, diğer yandan da sıcak yaz akşamlarına renk katmak amacıyla düzenlediği sokak şenlikleri Bahariye Mahallesi’nde devam etti. “Sen de gel” sloganıyla organize edilen iki günlük şenlik, Bombacı Ali Çavuş heykeli önündeki alanda gerçekleştirildi.

Kurulan stantlarda Ege'nin İncileri Kadın Girişimci Kooperatifi ve Karşıyaka Girişimci Kadınlar Kooperatifi üyeleri ile mahalleli kadınlar, el emeği ürünlerinin satışını yaptı. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi'nin Veteriner İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de stant kurarak vatandaşın şikayetlerini ve isteklerini dinledi. Etkinliğin ikinci akşamı, Balkan Band’in sunduğu müzik dinletisiyle renklenirken, her yaştan vatandaşlar eğlenceli saatler geçirdi. Şenliğe Bahariye Mahalle Muhtarı Fuat Pusat ve mahalle esnafı da destek verdi.

SIRADA ŞEMİKLER VAR

Yoğun ilgi gören şenlik serisinin bir sonraki durağı da 13-14 Temmuz tarihlerinde Şemikler Mahallesi olacak. Ali Çelenay Parkı, Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi yanında yine 18.00-21.00 saatleri arasında el emeği stantları açılacak. 13 Temmuz Salı akşamı Jonglör Murat Gezenoğlu, Loca Band ve İllüzyonist Zara gösteriler sunulacak; 14 Temmuz Çarşamba akşamı ise Orkestra Cevdet Yılmaz ve Ekibi’nin konseriyle şenliğe coşku dolu bir final yapılacak.

Editör: Haber Merkezi