Yeni normal düzene Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun sahne aldığı Ölü’n Bizi Ayırana Dek adlı tiyatro gösterimi ile başlayan; Bülent Ortaçgil ve Ahmet Aslan konseri ile ‘İyi Kötü Çirkin’ adlı oyunla ev sahipliği yapan merkez, Ağustos ayında da önemli sanatçıları ve sanat topluluklarını İzmirliler ile buluşturmaya devam edecek.

SANAT ŞÖLENİ SÜRECEK

Etkinlik programı kapsamında; Türkiye’nin sevilen seslerinden Birsen Tezer 13 Ağustos’ta, Melek Mosso da 17 Ağustos’ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda dinleyicilerin karşısına çıkacak. 20 Ağustos’ta Musa Göçen Senforock Metallica özel gösterisi sanatseverlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. 31 Ağustos’taki ayın son konserinde ise usta müzisyen Ahmet Aslan sahne alacak. Etkinliklere ilişkin 0532 134 04 34 numaralı telefondan da detaylı bilgi edinilebilecek.

PANDEMİ TEDBİRLERİ

Koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından baştan sona dezenfekte edilerek hizmete açılan Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda, tüm etkinlikler pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştiriliyor. Oturma düzeni sosyal mesafe kuralına göre düzenlenirken, maskesiz ziyaretçi kabul edilmiyor. Ayrıca salonun belirli yerlerinde dezenfektan üniteleri de bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi