İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları, dernek merkezinde kadın üyelerine yönelik dostluk kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da katıldı. Başkan Atila Dernek üyeleriyle sohbet ederek belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ok, kültürlerini yaşatmak ve gelecek nesillere bunu taşımak için çalıştıklarını belirterek, “Derneğimizi 2000 yılında kurduk. Pek çok kültürel ve sosyal etkinlik yaptık. Faaliyetlerimizde bize verdiği destekler nedeniyle Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya teşekkür ediyorum” dedi. Dernek Kadın Kolları Başkanı Hediye Uyulgan da farklı derneklerden ve platformlardan geniş bir katılımla düzenledikleri kahvaltıya ilginin yoğun olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi. CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, “İyi ki bu dernek kurulmuş ve insanların biraraya gelmesine, buluşmasına katkıda bulunuyor” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, “Derneğin 17 yıllık bir geçmişi var. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Üç yıl boyunca insanımıza dokunan bir çok projeyi gerçekleştirme imkanı bulduk. 2014-2019 yılı Bornova’da çocuklarımızın, kadınlarımızın ve engelli kardeşlerimizin dönemi olsun demiştik. Bütün projelerimizde kadınlarımız, çocuklarımız ve özel kardeşlerimiz var. Sizlerden aldığımız güç ve inançla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi