Bornova Belediyesi’nin "Paylaşmak Güzeldir" sloganıyla her gün başka bir mahallede düzenlediği iftar yemekleri Bornovalılar'dan yoğun ilgi görüyor. Ramazan ayı başından beri her gün farklı mahallede verilen iftar yemeğinin yanı sıra geleneksel Ramazan eğlenceleriyle de keyifli saatler yaşatılıyor. Bu kapsamda Beşyol Mahallesi’ndeki etkinlikler de renkli görüntülere sahne oldu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı iftar yemeği ve geleneksel Ramazan eğlencelerine Beşyol sakinlerinin yanı sıra down sendromlu gençler de geldi. Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen halk dansları kurslarına katılan özel gençler sahneye çıkarak dans becerilerini başarıyla sergiledi. Özel gençlere, sahnede Başkan Atila da eşlik etti.

Başkan Atila, "Ramazan güzellik, bereket, barış demektir. Biz de bunu bütün mahallelerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Başta etkinliklere katılan vatandaşlarımız olmak üzere, Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanımıza, muhtarlarımıza, emek veren arkadaşlarıma, paydaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Beşyol Mahalle Muhtarı Mustafa Bahşi ise Bornova Belediyesi ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi'ne iftar etkinlikleri nedeniyle teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi