Bornova Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği 19. Atık Pil Toplama Kampanyası’nda ilçe belediyeleri arasında birinci oldu. Toplamda 6 bin 410 kilo pil toplayan Bornova Belediyesi, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen törende ödülünü aldı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP İl Başkanı Alattin Yüksel’in de aralarında olduğu çok sayıda İzmirli katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için çalıştıklarını ifade ederek çocuklara çevre bilincini geliştirmenin önemli olduğunu vurguladı.

ATİLA, “ÇEVRE BİLİNCİNİ TÜM VATANDAŞLARIMIZA AŞILAMALIYIZ”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise temiz bir dünya için bu tarz etkinliklerin farkındalık yarattığını söyledi. Kampanya kapsamında sadece Bornova’da 6 tondan fazla atık pil topladıklarını dile getiren Başkan Atila “Çocuklarımıza güzel, temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Bornova Belediyesi olarak da çevre bilincini tüm vatandaşlarımıza aşılamak ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için çeşitli etkinliklere imza atıyoruz. Bu kampanyada ulaştığımız miktarında daha fazlasını gelecek yıl da toplayacağız. Bizi yalnız bırakmayan tüm Bornovalılara teşekkür ediyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi