Bornova Belediyesi, ay yıldızlı coşkuyu kurduğu dev ekranlarla vatandaşların hep birlikte yaşamasını sağlıyor. Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Futbol Takımımızın nefes kesen maçları coşkuyla izleniyor. Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız günlerde açık alanda maç keyfi yaşayan Bornovalılara Ay yıldızlı bayrak dağıtılıyor. Maçları sanki stadyumdaymış gibi izleyen vatandaşlar için Bornova Belediyesi'nin ikram araçları da organizasyon boyunca alanda bulunuyor.

İlki Türkiye - Hırvatistan maçında Çambidi Atatürk Parkı'ndaki gerçekleştirilen organizasyonun ikincisi Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaydı. Alanı dolduran vatandaşlar Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği maçta keyifli bir akşam yaşadı. İlk dakikalarda atılan golle başlayan coşku, maç boyunca devam etti. Bitiş düdüğüyle birlikte sevinç çığlıkları daha da yükseldi.

BAŞKAN ATİLA DA İZLEDİ

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da maçı üzerindeki Milli Takım forması ile vatandaşların arasında izledi. Böylesi heyecanları hep birlikte yaşamanın çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Atila, "Ülke olarak morale ihtiyacımız olan şu günlerde bu coşkuyu beraber yaşamalıyız. İnanıyorum ki, Ayyıldızlı ekibimiz bir üst tura çıkacak. Biz de üst turlardaki maçlarımızı da yine bu şekilde hep birlikte izlemeye ve bu coşkuyu yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

 
Editör: Haber Merkezi