İzmir’i U16 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek Bornova ekibi Serintepe Kanderespor, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti; en az final oynama sözü verdi.  Başkan Olgun Atila ise yaptıkları yatırımlarla Bornova’yı sporda da marka kent haline getirdiklerini ifade ederek, “Amacımız yetiştirdiğimiz çocukların ilerki yaşlarda bu kentin takımlarında forma giymesi” diye konuştu.

Üç yıl üstüste, önce İzmir, ardından Ege Bölgesi şampiyonu olan Serintepe Kanderespor U16 Futbol Takımı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Kırmızı – siyahlı oyuncular Başkan Atila’ya Bornova’yı temsil edecekleri 20 takımın mücadele edeceği Türkiye Şampiyonası’nda final oynama sözü verdi.

Ziyarette genç sporculara eşlik eden Kulüp Başkanı ve Antrenör Yasin Güleryüz, İkinci Başkan Ejder Aktaş ile Yönetici Mümin Durmuş, yaptığı spor tesisi yatırımları ve amatörlere verdiği destek nedeniyle Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 2002 doğumlu Enes Segvan ile 2001 doğumlu Ethem Hepçakar’ın Beşiktaş’a transfer olduğunu söyleyen Başkan Güleryüz, “Altyapıya yaptığımız yatırımlar ve çalışmalarımızın karşılığını almak büyük mutluluk” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yaptıkları yatırımlarla Bornova’yı sporda da marka kent haline getirdiklerini ifade ederek, “İzmir futbolunun çıkış dönemi başladı. Bu sezon maçlarını Stadımızda oynayan Göztepe Süper Lige yükseldi. Aynı şekilde Atatürk Spor Kompleksimizde ev sahipliği yaptığımız Bornova Beckerspor da kadınlar basketbolunun en üst ligine yükseldi. Amacımız yetiştirdiğimiz çocukların ilerki yaşlarda bu kentin takımlarında forma giymesi” diye konuştu. Başkan Olgun Atila, 15-18 Haziran tarihleri arasında Çanakkale grubunda liderlik mücadelesi verecek olan Serintepe Kandespor’un Türkiye Şampiyonu olacağına inandığını da söyledi.

Editör: Haber Merkezi