7256 sayılı kanunun vergi affı düzenlemeleri kapsamında vadesi geçmiş vergi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını belediye hizmet binasından ya da belediyeye gelmeden internet üzerinden gerçekleştirebiliyor. 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, pandeminin başından bu yana pek çok hizmet ve eğitimi internet üzerinden verdiklerini hatırlatarak, “Resmi Gazete’de yayınlanan yasaya göre emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence ile katı atık vergisi gibi belediye alacakları yapılandırma kapsamına alındı. Daha önce 31 Aralık 2020 olan son başvuru tarihi 1 Şubat 2021’e kadar uzatıldı. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız işlemlerini belediyeye gelmeden online yapabiliyorlar”dedi. 

Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlar işlemlerini belediyeye gelmeden ‘bornova.bel.tr’  web sayfasının e-belediye bölümünden gerçekleştirebilir. Ayrıca belediyenin 999 29 29 ve 999 19 19 numaralı hatlarından dahili 4111-4112’yi arayarak bilgi alabilir. 

Editör: Haber Merkezi