Bornova Belediyesi’nin hizmetlerini yerinden yönetim ve ortak akıl ilkesiyle şekillendiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, her hafta iki mahallede vatandaşlar ve muhtarlarla buluşup sorunları ve talepleri tespit etmeye devam ediyor. Başkan Atila’nın mahalle ziyaretlerine bürokratlar da katılıyor. İletilen tüm sorunlar ve talepler kayıt altına alınıyor. Sorunlar kısa sürede çözülürken, talep edilen hizmetlerle ilgili de projeler hazırlanıyor.

Bornova Belediyesi’nin yapımını tamamlayıp hizmete açtığı pek çok proje gibi Başkan Atila’nın yakın zamanda yaptığı mahalle ziyaretlerinin ardından talep edilen hizmetlerle ilgili projeler de şekillenmeye başladı. Bu kapsamda Zafer Mahallesi’ne taziye evi, Eğridere ve Beşyol mahallelerine kadınlara yönelik merkezler, Yaka ve Yeşilçam mahallelerinde gençlere yönelik spor kompleksleri yapılması için projeler hazırlanıyor. Çiçekliköy’de spor alanı oluşturulması için arazi tahsisine yönelik çalışmalar, Bornova Meydan - Ata Durağı güzergahında cephe boyama çalışmaları için hazırlıklar başlatıldı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Bornova Belediyesi’nin yetki alanında kalan alanların aydınlatılması da sağlanacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahallelerde yaptıkları görüşmeler sayesinde gerçekten ihtiyaç duyulan projeleri belirlediklerini ve öncelik sıralamasını ortak akılla yaptıklarını belirterek, “Bornova’da hayata geçirdiğimiz her proje vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yapıldı. Bundan sonra da yerinden yönetim anlayışıyla ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi