Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaçlı vatandaşlarının her zaman yanında olan Bornova Belediyesi yılbaşı öncesi gıda yardımı kolilerinin dağıtımını hızlandırdı. Belediye ekipleri vatandaşları tek tek ziyaret ederek yılbaşı gıda yadım kolilerini evlerine bıraktı. Ekipler yılbaşı öncesi çocukların da yüzünü güldürdü. Yardım dağıtmak için gittikleri mahallelerde miniklere çeşitli ikramlarla sürpriz yaptı. 
 

KOLİDE HER ŞEY VAR 

Bornova Belediyesine  müracaat eden ve resmi kayıtları tamamlanan ailelerin yararlandığı yardımlarda kolilerin içinde şeker, pirinç, bulgur, mercimek, kuru fasulye, nohut, makarna, meyve suyu  ve yağ gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca ilçede yakacak ihtiyacı olan 100 aileye de 5’er çuval odun yardımı yapıldı. 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İhtiyaç duyan tüm Bornovalıların yanında olduklarını belirterek, “Dar gelirli vatandaşlarımıza her konuda destek oluyoruz. Ve olmaya da devam edeceğiz.   Rutin olarak yaptığımız gıda yardımlarını sürdürürken, yılbaşı öncesi vatandaşlarımızı mutlu etmek istedik. Zor bir 2020 yılı geçirdik. 2021 yılın başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemiz ve dünya için sağlıklı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi