Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen Alaçatı Beldesi'nde düşman işgalinden kuruluş kutlamaları geleneği yaşatılmaya devam ediyor. Gündüz saatlerinde düzenlenen törenlere halkın ilgisi az olmasına rağmen akşam saatlerinde, Çeşme Belediyesi'nce düzenlenen konserde ilgi zirve yaptı. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran'ın da izlediği konserde, şarkıcılar Can Bonomo ve İrem Derici, birbirinden güzel, hareketli parçalarını seslendirdi. 

Kurban Bayramı tatili nedeniyle tam bir doluluk yaşanan Alaçatı'da amfitiyatroyu tamamen dolduran binlerce kişi, Bonomo ve Derici'nin sevilen parçalarına eşlik etti. Konserde ilk sahneye çıkan İzmirli şarkıcı Can Bonomo oldu. 'Aşktan ve Gariplikten', 'Meczup' ve 'Bulunmam Gerek' adlı albümlerinden sevilen parçalarını seslendiren Bonomo'yu amfitiyatroyu dolduran hayranları cep telefonları ile görüntüleyebilmek için büyük çaba harcadı. İlk iki şarkı ardından sahne önü boşaltılırken, coşku tribünlerde devam etti. Konser sırasında bazı genç kızlar, sanatçının 'Aşktan ve Gariplikten' adlı kitabını ellerinde sallayarak, şarkılarına eşlik etti.

CEP TELEFONU IŞIKLARI AMFİTİYATRO'YU AYDINLATTI 

Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan pop müziğin ünlü ismi İrem Derici, 'Kurtuluş' coşkusunu zirveye taşıdı. Derici, 'Evlenmene Bak', 'Dur, Yavaş', 'Kalbimin Tek Sahibine', 'Aşk Eşittir Biz', 'Dantel', 'Değmezsin Ağlamaya', 'Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı', 'Sevgi Olsun Taştan Olsun' gibi sevilen şarkılarını, binlerce kişinin eşlik etmesiyle, dev bir koro eşliğinde seslendirdi. Seyircilerin cep telefonlarının ışıklarını yakarak Amfitiyatro'yu aydınlatmaları ise muhteşem görüntüler oluşturdu. Bu manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getiren Derici, "Bu tabloyu hayatım boyunca unutmayacağım" dedi. Alaçatı Amfitiyatro'daki kurtuluş coşkusu', gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi