Beydağ Belediyesi’nin sosyal tesisleri olan Baraj Kır Lokantası, Kültür Merkezi Konukevi ve Teras Restaurant İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Turuncu Çember Hijyen Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Beydağ Belediyesi’nin tesisleri olan Baraj Kır Lokantası, Kültür Merkezi Konukevi ve Teras Restaurant vatandaşların güvenle zaman geçirebileceği mekanlar arasındaki yerini aldı.

Turuncu Çember sertifikasının son derece ciddi değerlendirmeler ve çalışmalar neticesinde alındığın ifade eden Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Belediye ruhsatlı konaklama ve yeme içme tesislerinde uygulanacak ve bu standartlara sahip işletmelerin Turuncu Çember sertifikasıyla ödüllendirileceğini öğrenince biz de Beydağ Belediyesi olarak bu uygulamaya başvurduk. Koronavirüs salgınında kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte İzmirlilerin güvenle vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturulmak amacıyla tasarlanmış bir sertifikasyonu almaya hak kazandık. İzmir’in sağlıklı ve turizm sektörü açısından güvenli bir kent olarak öne çıkmasını sağlamak amacını taşıyan bu uygulamada yer almak bizim için çok değerli. Çünkü bu sertifikaya sahip işletmelerin yurt içi ve yurt dışında tanıtımları yapılarak sektörün güçlü kalmasına da katkı veriliyor. Biz de Beydağ Belediyesi olarak İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı bu çok değerli çalışmayı destekliyoruz. Bu nedenle tüm işletmelerimizi kriterlere uyacak biçimde yeniden düzenledik, Beydağlılara ve gelecek olan tüm misafirlerimize güvenli ortamlar sağladık.” dedi.

“Onur Duyarız”

Ayrıca Başkan Yılmazlar, “Tüm misafirlerimizi gönül rahatlığı ile gelebilecekleri Turuncu Çember Sertifikası alan Baraj Kır Lokantamız, Konukevimiz ve Teras Restaurantı’mızda misafir etmekten onur duyarız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi