23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı.  Covid-19 virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan’ı evlerinde kutlayan vatandaşlar, saat 21.00 de ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşını okudu. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe Beydağ’dan da tam destek geldi.

BAŞKAN YILMAZLAR VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İSTİKLAL MARŞINI OKUDU

Beydağ’ın dörtbir yanında vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşını okudu. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da Kültür Merkezi önünde vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşını okuyarak bayram sevinçlerine ortak oldu.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN BEYDAĞ, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR

Beydağ’ın merkez mahallelerini Meclis üyeleri ile sokak sokak dolaşarak vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirten Başkan Yılmazlar, “Bir kez daha tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutluyoruz. Bayramınız kutlu olsun Beydağ, bayramınız kutlu olsun çocuklar” dedi.

Editör: Haber Merkezi