Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ilçedeki semt pazarlarına giden vatandaşlar için bir dizi tedbirler alındı. Beydağ Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından semt pazarlarında korona virüs ile mücadele kapsamında, pazar girişinde dezenfektan istasyonu oluşturuldu. Vatandaşlara maske dağıtılıp, ateşleri ölçüldükten sonra pazar girişine izin verildi.

Ekipler, pazar esnaflarını da sosyal mesafeye uyulması, maske ve eldiven takılmaları konularında sürekli uyarılarda bulundu.

“Vatandaşlarımızın Sağlığı İçin Sahadayız”
Beydağ Belediye Başkanı FeridunYILMAZLAR, "Belediye olarak genelgeler doğrultusunda salgın ile mücadelemizi tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile sürdürüyoruz. Belediye hizmet binamızda olduğu gibi semt pazarlarımızda da vatandaşlarımız için el dezenfektan istasyonu oluşturduk. Pazara gelen vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz, ateşleri ölçüldükten sonra pazar girişine müsaade ediyoruz. Belediye olarak biz vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız. Hemşerilerimizden zorunlu olmadıkları sürece evlerinde çıkmamalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi