Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek bağlama, yağlı boya resim, giyim, dekoratif ev tekstili, ahşap boyama, kurdele nakışı, örgü, kırkyama, gümüş işlemeciliği, el nakışı, takı tasarımı, ebru, iğne oyası, bilgisayar, okuma yazma kursları ücretsiz olacak. Kurslar, kültür ve semt merkezlerinde verilecek.

Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise satranç, gitar, resim, karikatür, tiyatro, Türk Sanat Müziği korosu, Türk Halk Müziği korosu, çocuk korosu, halk oyunları, drama dalında kurs düzenliyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yıl boyunca çok sayıda ücretsiz kurs düzenlediklerini belirterek, “Kurslarımıza her yaş grubundan vatandaşımızın katıldığını görmek bizi gerçekten memnun ediyor. Özellikle ilçemizde yaşayan kadınlarımız kurslarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Meslek edindirme kurslarımız da var. 23 mahalledeki 27 semt merkezimiz ve kültür merkezlerimiz kurslarımıza ev sahipliği yapıyor. Yıl sonunda kursiyerlerimizin el emeklerini görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Herkesi kurslarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi