Bayraklı Belediyesi vatandaşın ayağına götürdüğü sağlık hizmetinde kaliteyi her geçen gün artırıyor. 6 yıldır ihtiyaç sahibi ve hasta vatandaşları evden alıp hastaneye bırakan, vatandaşın hastanedeki işi bittikten sonra tekrar evine bırakan Bayraklı Belediyesi ambulans sayısını üçe çıkardı. Ücretsiz hasta nakil ambulansları, ihtiyaç duyanın imdadına Hızır gibi yetişiyor.

REKORTMEN AMBULANSLAR

2010 yılının nisan ve kasım ayında Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başlayan iki ambulansla ekipler ulaşılması zor bir rekorun altına imza atmıştı. Ambulanslar geride bıraktıkları 5 yıl içerisinde hasta nakilleri için toplamda 350 bin kilometre yol kat etmişti. 

Öte yandan Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz aylarda ambulansları modernize ettirmişti. Böylece ambulanslar uluslaraarası standartlara ulaşmıştı.

'HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak sağlıkta örnek alınan işlerin altına imza attıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın doğumdan ölümüne kadar hayatlarına müdahil oluyoruz. Sağlık konusunda da oldukça hassasız. Hasta vatandaşlarımızı evlerinden alıp hastaneye bırakıyoruz. İşleri bittiğinde tekrar evlerine bırakıyoruz. Hasta nakil ambulanslarımızı teknik ve tıbbi donanımlarla yenilemiştik. Şimdi de ambulans sayımızı ikiden üçe çıkardık. Sağlık kuruluşlarına gitme imkanı olmayan vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyoruz” diye konuştu.

Hasta nakil ambulans hizmetinden yararlanmak isteyenler 341 79 62 numaralı telefonu arayarak randevu alabilir.

Editör: Haber Merkezi