Çeşme Belediye Başkanı Oran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, üstü açık otobüsle , "DİSK Genel-İş" yeleği giyerek, Çeşme Belediyesi'nde çalışan işçileri ziyaret etti.

Belediye işçileri, Başkan Oran'ı, sosyal mesafe kuralına uyarak karşıladılar. Üstü açık otobüsten işçileri selamlayan ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutlayan Başkan Oran, "Maalesef, bugünü böyle, kucaklaşmadan, birbirimize sarılmadan, halay çekmeden kutlamak zorundayız. Ama bugünler de geçecek ve yine eskisi gibi omuz omuza halayımızı çekeceğiz. Omuz omuza, birbirimize sarılarak 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Çok önemli ve zor günlerden geçiyoruz. Belediyeciliğin bel kemiği olan siz işçi ve emekçi kardeşlerimin yaptığı işlerin Ne kadar önemli ve zor, ne kadar kritik olduğunun bilincindeyiz. Meclis Üyesi arkadaşlarım ve Başkan Yardımcılarımla, uzaktan ve kucaklaşmadan da olsa, 1 Mayıs'ı sizlerle kutlamak istedik" diye konuştu.

"Hiçbir işçimizin ödemesini aksatmadık"

Çeşme Belediyesi'ni, ekonomik olarak tam da düze çıkardık derken, koronavirüsü salgını ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Oran, "Ama alacağımız tedbirlerle, şu anda İzmir'in en güvenli ilçesi olan Çeşme'den, bir an evvel bu korona belasını defedeceğiz. İnşallah rahat ve huzurlu günlere ereceğiz. Park ve Bahçeler işçilerimizin atölye sıkıntılarını biliyorum. Ama yavaş yavaş her şey düzene giriyor. Öncelikli olarak Belediyemizin gelirlerinin minimuma düştüğü, hiçbir paranın ödenmediği bugünlerde, sizlerin maaşını gününde ödemek için elimden geleni yapıyorum. Ödemeleriniz aksamadı, inşallah bundan sonra da aksatmayacağız. Başka belediyeler gibi, kimsenin parasını 1 ay, 2 ay, 3 ay içeride bırakmadık, bundan sonra da bırakmamak için her şeyi yapacağız" diye açıkladı.

Editör: Haber Merkezi