Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle ilk bayramlaşmayı belediye emekçileriyle yaptı. Başkan Kılıç, bayramlaşma mesaisine Buca’nın saha emekçileriyle başladı. Buca Belediyesi’nin Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerini ziyaret eden Başkan Kılıç, işçilere baklava, kolonya ve çikolata ikram ederek sohbet etti.

“BUCA SİZLERE EMANET” 

Saha çalışanlarına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür eden Başkan Erhan Kılıç, “Buca’nın temizliği, Buca’nın parklarının bakımı, Buca’nın yolları, her şey size emanet. Sizlerin emekleriyle bu kentte bir şeyler oluyor. Bu sistemin çarkı da bu sistemi yürüten de sizlersiniz. Birçoğumuz bayram tatiline gidecek ama Buca’nın cefakâr emekçileri, burada alın teri dökecek. Bu emekçiler her zaman başımızın üzerinde olacak ve olmaya devam edecek. Herkesin bayramını kutluyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum. Bizler sizlerle var oluyoruz. İnşallah bu verdiğimiz mücadeleyle daha iyi bir noktaya hep birlikte geleceğiz” dedi. 

MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARLA BAYRAMLAŞMA 

Başkan Kılıç, şantiye ziyaretlerinin ardından Buca Belediyesi Hizmet Binası ve Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışan personelle buluştu. Belediye çalışanlarıyla gerçekleştirilen bayramlaşmaların ardından ise Meclis Salonu’na geçildi. Başkan Kılıç, mecliste Buca Belediyesi Meclis Üyeleri ve Buca’nın 47 mahalle muhtarıyla buluşarak bayramlarını kutladı.
 

Editör: Haber Merkezi