CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve ilçe örgütüyle birlikte çarşı ve pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Kayalar, yaşanan ekonomik kriz karşısında esnafın mağdur olduğunu dile getirerek, “Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve fahiş zamlardan dolayı esnaf dertli, esnaf çaresiz.” dedi.

Partisinin iktidara geldiği zaman ülkenin rahat bir nefes alacağını ve refaha kavuşacağını belirten Kayalar, “Esnafımızın içi rahat olsun, CHP iktidarında tüm dertler çözülecek, esnaf da rahat nefes alacak. Geliyor gelmekte olan!” diye konuştu.

“ÇÖZÜM ORTADA, ÇÖZÜM SANDIKTA”

Esnaf ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise, “Hakikatten içler acısı. Bir dokunduk bin ah işittik. Belki gündemde sadece elektrik faturası var ama bunun dışında üreticinin mazot gideri çok yükselmiş insanların alım gücü kalmamış.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı:

“Pazar en yoğun olması gereken saatte bomboş tezgahlar bomboş. Pazarcılar artık fiyatları koymaya bile utanır hale gelmişler. İnsanların alım gücü yok. Bir patlıcan, bir domates, bir kabak 25 lira olmuş. Hem esnaf zor durumda hem vatandaş zor durumda. Ama çözüm belli, çözüm ortada, çözüm sandıkta. Bugünleri unutmayacağız, esnaflar da, vatandaşlar da, bizler de. Sıkıntıları unutmayacağız. Hepimiz sandığa gittiğimizde bizi yönetemeyen, ekonomiden, eğitime; sağlıktan dış politikaya hemen hemen her alanda yönetemeyen iktidardan kurtarmak boynumuzun borcu.”

Editör: Haber Merkezi