İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz'ün doğum günü dolayısıyla Kemalpaşa’da bulunan Cennet Bahçesi Kabristanlığı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilen ve 60 adet Akçağaç adı verilen ağaç dikimi gerçekleştirilerek yeşillendirme çalışmalarına katkı sunuldu.

YOĞUN KATILIM

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Hülya Şahin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemalpaşa Şube Koordinatörü Mehmet Serhat Tezbaşaran, Kemalpaşa Mezarlıklar Bölge Sorumlusu Göksel Ün, Sayra ve Çınar’ın ailesi, arkadaşları ve yakınlarının katıldığı anmada Sayra ve Çınar’ın ailesinin yanı sıra Başkan Karakayalı ve Ahmet Cemil Balyeli de ağaç dikti.

BAŞKAN KARAKAYALI CAN SUYU VERDİ

Sayra ve Çınar’ın anısına ağaç diken ve can suyunu veren Başkan Karakayalı, “İzmir’de meydana gelen deprem felaketinde kaybettiğimiz ikiz kardeşler Sayra ve Çınar’ın doğum günü dolayısıyla, Cennet Bahçesi Kabristanlığı’nda ağaç diktik, diktiğimiz ağaçlara can suyunu verdik. Kemalpaşamızın kalbinde uyuyan iki güzel çocuğumuz bizlere emanettir. Ekiplerimiz de ikizlerimizin kabrinin bakım ve onarımını aksatmadan sürdürecek. Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyor, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ANNE BATMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Sayra ve Çınar’ın annesi Tülin Batmaz, Başkan Rıdvan Karakayalı ve Büyükşehir Mezarlıklar Daire Başkanı Hülya Şahin’e teşekkür ederek, “Burada sadece bizim canımız değil başkalarının canları da yatıyor. Burayı sadece Sayra ve Çınar için değil tüm canlar için yeşillendirmek istedik. 60 ağacımızı dikmek üzere buraya geldik. Bugün çocuklarımın doğum gününü bu şekilde kutlamak istedik. Gönüllü ordumuz iyilik ikizime, tüm kurumlara, Büyükşehir ve Kemalpaşa Belediyemize teşekkür ediyorum. Yapacaklarımız hiç bitmesin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi