Şantiyelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerinde Başkan İduğ’a, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Disk Genel İş Sendikası İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Özgür Genç ve Yetkili Memur sendikası Tüm Yerel Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ömer Eşki de eşlik etti. Tüm çalışanlarla tokalaşan Başkan Mustafa İduğ,“2019 yılında göreve geldiğimizden bugüne sizlerin her anlamda daha iyi şartlarda görev yapması için çalıştık. Sizlerin gülen yüzlerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Ülkenin içinde bulunduğu şartların bilincindeyiz. Bornova Belediyesi ilk günden bu yana ne yaptıysa bundan sonrada onu yapmak için çaba gösterecek” dedi. 

ÖZVERİYLE ÇALIŞTIK

Yaptığı konuşmada çalışanlara seslenen Başkan İduğ, bu güne kadar dokundukları her yeri iyileştirmek için çabaladıklarını belirterek “Şantiyelerden, kız yurduna, İletişim Merkezi’nden hizmet araçlarına kadar her alanda beraber özveriyle çalıştık. Sizlerle olan birlikteliğimizin daha ileri taşına bilmesi için el ele vermemiz gerekiyor. Bu bayramda da dayanışmanın, bileşmenin  olduğu yüzlerin güldüğü bir bayram geçirmenizi diliyorum. Herkese iyi bayramlar” diye konuştu.  

Disk Genel İş Sendikası İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Özgür Genç ve Tüm Yerel Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ömer Eşki de  her zaman omuz omuza ve dayanışma içinde olunması gerektiğini belirterek çalışanların bayramını kutladı. 

Kaymakamlık tarafından düzenlenen Bayramlaşma töreni ise Bornova’nın protokolünü bir araya getirdi. Bornova Kaymakamı Fatih Genel ev sahipliğinde Kaymakamlık binasında yapılan törene Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 57’nci Topçu Tugayı ve Bornova Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver, ilçe birim müdürleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 

Editör: Haber Merkezi