Başkan Olgun Atila, 5 yıllık görev süresi içinde verdikleri destekler nedeniyle amatör spor kulüplerinin yönetici ve temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Atila, “Bundan sonra da bir kardeşiniz olarak her zaman bir telefon kadar yakınım. Ne zaman neye ihtiyacınız olursa elimizden geldiğince bütün dostlarımızın katkısıyla her zaman emrinizde olacağız. Bornovalı çocuklarımızın emrinde olacağız. Çünkü sizin yaptığınız iş gerçekten bir ibadet. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak, onların enerjilerini en iyi şekilde yöneltmek, onlara spor alışkanlığı kazandırmak bence yapılacak en iyi işlerden biridir” dedi. Başkan Atila, spor kulüplerinin yöneticileriyle birlikte bu amaca ulaşabilmek için katkıda bulunabildiği için kendisini çok şanslı gördüğünü belirterek, “Bornova çok kadim, çok vefalı bir kent. Bu kentte sizin gibi dostlarım olduğu için ben de çok şanslıyım” diye konuştu.

ATİLA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Atila, belediye başkanlığının kendisi için bir akserlik görevi gibi olduğunu ve 31 Mart’ta Bornovalılardan aldığı güçle bunu tamamlayacağını belirterek, “Benim en büyük hedefim, arkadaşlarımın, çalışma arkadaşlarımın, ailemin göreve başlarken bana bakış açısı ne ise 5 yılın sonunda da aynı bakışla görevimi tamamlamaktı. Çok şükür bu şekilde tamamlıyoruz” dedi.

Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser Başkan Atila’ya görev süresi içinde spora yaptığı katkılar nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi. Keser, Başkan Atila’nın fiziki yatırımların yanısıra gençler ve çocuklar için spor alanında da önemli hizmetler yaptığını belirterek, “Unutulmayacak bir dönem geçirdik. Hizmetleriniz nedeniyle teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi