Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Hasan Arslan, hafta sonunu ilçede kurulan pazar yerlerine ayırdı. Hem pazarcı esnafı ile görüşen hem de vatandaşla sohbet eden Arslan, pazarcı esnafına 'hayırlı işler' diledi.

Arslan, Ataşehir pazar yerinden başladı, sırasıyla Egekent, Balatçık ve Yeni Mahalle pazaryerine gitti. Arslan pazarcı esnafının taleplerini dinlerken, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Belediye çalışmaları ve semtlerde başlatılacak yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Arslan,  "İlçemizde vatandaşlarımızı memnun edecek birçok projeye imza atıyoruz. Mahallelerimizde yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri halkımıza sunmaya çabalıyoruz. Bunun için de öncelikle halkımızı dinliyoruz. Çalışmaya, halkımızın nabzını tutmaya devam edeceğiz" dedi.

SOSYAL MEDYADAN BAKAN'A GÖNDERME

Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya’da Döşmealtı pazarını ziyaret etmiş,  Koruma ve bürokrat ordusu ile pazar alanında dolaşan Çavuşoğlu, bir esnaf ile konuşmaya yeltenmiş ancak konuşmanın daha henüz başında pazar esnafı mazot ve gübre fiyatlarından dert yanınca, bakan esnafın sözünü bitirmesini beklemeden ve “Ben de çiftçiyim” diyerek uzaklaşmıştı. Pazar esnafı ise Çavuşoğlu’nun arkasından “Gonuşmadan geçmeycen, cevap vercen" şeklinde seslenmiş, bu sözler sosyal medyada fenomen olmuştu. 

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın tam da bu süreçten sonra pazar esnafıyla gündemi değerlendiren geziler düzenlemesi üzerine, başkanın taraftarları tarafından sosyal medya hesaplarından "Hasan Başkan gonuşmadan geçmedi" şeklinde göndermeli yorumlar yapıldı. 

Editör: Haber Merkezi